Je kunt terecht bij Sabine Heijman voor Deep Health Coaching.

Zelfs na je 40e, zelfs als je continu druk bezig bent.

Herken je dit?

Je wilt er beter uitzien, je beter voelen in je relatie en beter presteren op alle gebieden van je leven?

Lukt het je niet om de vorm, fitheid en welzijn te bereiken of vast te houden die je voor ogen hebt?

Verlang je naar balans, mentale kracht en energie voor de komende decennia van je leven?

Je bent niet de enige! Veel drukbezette mensen hebben een succesvol leven, maar missen de kennis, rust of energie om op de juiste manier voor zichzelf te zorgen. Ze hebben vaak een te hoog vetpercentage of voelen zich regelmatig uitgeput en kunnen niet goed ontspannen. Dit lijkt voor hen onveranderlijk.

Het hoeft echter niet zo te zijn! Het is absoluut mogelijk om in topvorm te komen, zelfs na je 40e, zonder grote concessies te hoeven doen. Je hebt slechts 5 gewoonten nodig in je leven waarmee je vitaliteit kunt optimaliseren. Deze zelfzorggewoonten zijn gemakkelijk toe te passen, helpen je om je ideale vorm te bereiken en bevorderen fitheid en kracht in je lichaam.

Sabine streeft samen met haar klanten naar duurzame gedragsverandering, je leert:

Je denkpatronen, gewoonten en gedragingen herkennen, oud zeer te verwerken en te veranderen naar wie je wilt zijn, zodat je jouw volledige potentieel kunt benutten in alle aspecten van je leven.

Hoe je fitnessresultaten kunt verbeteren door stapsgewijs beter te eten, beter om te gaan met stress en deze in te zetten voor focus, je slaap te optimaliseren voor een goed lichaamsherstel en minder blessures, en met de juiste mindset aan de slag te gaan, zodat je nooit meer terugvalt.

De 5 essentiële gewoontes die nodig zijn, zodat je de rest van je leven in de beste vorm bent, vitaal, vol energie en veerkrachtig.

Over Sabine. Als voormalig topsporter en manager bij Siemens in München heb ik persoonlijk de impact ervaren van het tekortschieten op het gebied van vitaliteit, welzijn en geluk.

In 2010 heb ik de beslissing genomen om mijn carrière te veranderen en me te richten op de gezondheid, vitaliteit, welzijn en groei van mensen. Ik ben me ervan bewust geworden dat mijn waarden, mindset, omgang met emoties en mijn omgeving cruciaal zijn bij het vormgeven van gezonde keuzes en gewoonten in het leven.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het neuro-coachen en begeleiden van honderden ondernemers, directeuren, managers, televisiepersoonlijkheden, royals en andere VIP’s, kan ik met zekerheid zeggen dat ik precies weet wat er nodig is m optimaal vitaal en succesvol te zijn op alle gebieden van het leven. Op basis van deze ervaringen heb ik mijn DEEP HEALTH TRANSFORMATIE-programma gecreëerd.

Wil je onderzoeken waar jij precies staat en hoe een slank, fit en sterk lichaam zorgt voor duurzame vitaliteit, een beter welzijn en optimale productiviteit? Je kunt hier een gratis en kosteloos individueel intakegesprek aanvragen. Sabine bespreekt je doelen (problemen/verlangens) met je, voert een lichaamsmeting uit en een quick-scan van je huidige vaardigheden. Op basis daarvan kan de aanpak, duur en vorm van het programma worden bepaald.