Beleef StatenSport. 

StatenSport heeft slechts één missie: ‘het sportieve met het aangename verenigen’. Daarom hangt er een sportieve, gezellige en huiselijke sfeer op onze locatie aan de Frankenslag 9, een monumentaal herenhuis uit1884.

ONZE FACILITEITEN (ruim 500 M2)

De parterre bestaat uit een volledig ingerichte fitnessruimte voorzien van de allernieuwste kracht- en cardioapparatuur van het merk Technogym. In het souterrain beschikken wij over een volwaardige Aerobics- en Spinningzaal voor de groepslessen Indoor Cycling, Body Pump, Bodyshape, 50-fit, Zumba, HiTT, Fit & Fight, Steps en Aerobics.

Op de 2e etage hebben we een prachtige en rustgevende Yoga & Pilates studio.

Zodra de temperaturen wat gaan stijgen zal StatenSport ook weer gebruik gaan maken van de stadstuinen van het Kunstmuseum voor met name de groepslessen yoga en pilates.   

StatenSport geeft onder normale omstandigheden ongeveer 70 groepslessen per week; deze zijn onbeperkt in het abonnement inbegrepen. Dit kan al vanaf €37,50,- per maand. Zie prijslijst.Tarieven

Onze groepslessen zullen wij wegens groot succes ook online via “zoom” blijven aanbieden zodat u nooit uw favoriete les hoeft te missen.